Mobile Menü
Pályázat
Anda
Anda íves
Bora
Bora íves
Dalma
Dalma íves
Elma
Elma íves
Adony
Adony íves
Aba
Aba íves

Pályázat

Kedvezményezett neve: KERÍTÉS Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Technológiai innováció a Kerítés Kft-nél.
Szerződött támogatás összege: 10 877 687 Ft
Támogatás mértéke: 50%
Projekt befejezési dátuma: 2019.03.04.
Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00765
 
Projekt leírás:
 
A Kerítés Kft. 2009-es megalakulása óta foglalkozik kapuk, kerítések komplett megvalósításával, a lábazattól a teljeskörű kivitelezésen át az automatizálásig. Ezen kívül kül - és beltéri lépcsőket, korlátokat készítünk főként szénacélból, de egyes termékeink inox anyagból is elérhetőek. Főként egyedi lakatosipari munkálatokat végzünk, jellemzően építőipari vállalatok alvállalkozójaként. Az egyedi kerítések kivitelezéséből fakadóan folyamatosan törekedtünk egyre nagyobb piaci részesedésre, ezért kifejlesztettünk egy innovatív, méretre alakítható kerítés rendszert, amely következtében a végfelhasználó a készre gyártott kerítés elemeket saját egyedi méretére alakíthatja.
A megújulás elengedhetetlen, ezért vállalkozásunk éves szinten a sorozatgyárott termékek mellett egyedi fejlesztésű kerítéseket is gyárt, ezáltal elmondhatjuk, hogy vállalkozásunk több prototípus kifejlesztésében vett már részt. Tervünk egy olyan díszíthető gyártási sablon volt, amely segítségével a kiválasztott méretre alakítható kerítésmotívum rövid állítással változtatható, saját stílusra szabható. A projekt keretében ennek elérésére egy darab APK 61 CNC hidraulikus profilhajlitó gép, 10 darab Hitachi G13 VE és 10 db FEIN WSG 17-125P sarokcsiszoló, valamint 4 db Hegesztőkészülék sablon került beszerzésre.
Célunk az volt, hogy a minimalista stílus vásárlóink saját elképzelései alapján alakíthatóak legyenek, tehát, hogy a sorozatgyártást ötvözzük az egyediséggel. Fejlesztés tekintetében jelen pályázat keretében beszerzésre került sablon rendszer nem csak technológiafejlesztést jelent, hanem a gyártási költségeket is jelentősen csökkenteni fogja. Célunk, hogy a kifejlesztésre kerülő technológiát elérhetővé tegyük vásárlóink, partnereink számára.